Varför välja mig?

.

För att!

Jag har erfarenheter som är svåra att få enbart från böcker. Jag vet hur verkligheten i skolan och hemmet kan se ut för barn och ungdomar som ofta har en diagnos inom NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). 

Jag delar med mig av kunskaper och praktiska tips på hur ni kan bemöta och hjälpa barn och ungdomar, som ofta har en diagnos inom NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) .

Min profession slutar ju inte i att bara vara kunnig inom NPF. Under mina yrkesverksamma år har jag undervisat elever på gymnasiet inom handel, administration, företagande och APL, vilket inneburit att jag bland annat har coachat eleverna i att starta egna företag i konceptet Ung Företagsamhet.

Parallellt med detta har jag drivit olika företag i mitt liv, detta har gjort att mina elever alltid fått exempel från verkligheten.

Jag brinner för att förmedla det jag kan på mitt sätt, där jag lägger fokus på att försöka att få alla att förstå, bli sedda och kunna ta till sig kunskapen.

Mitt motto har alltid varit "Jag tror på roligt lärande" vilket inneburit att jag skruvar till saker.


Vad andra tyckt om mig?

Nedan kan ni läsa hur andra uppfattat mig i min yrkesrolls om lärare och utbildningsledare.

Utbildningsledaren

Tack snälla för en bra utbildning!😁 Jättebra att kunna få allt framför sig för att kunna jobba vidare med eleverna och få utvecklas tillsammans med individerna. Jag har fått massor av inspiration och är peppad på att få använda allt i praktiken redan imorgon 😅

Klicka här för att läsa fler!

Gymnasieläraren 

"Du är en lärare som hjälper alla, oavsett hur mycket hjälp man behöver eller inte. En bestämd och super trevlig person. Hade inte haft en bättre lärare än dig. Kände verkligen att dig kan jag lita på till 100%. Sjukt duktig på det du kan, plus att du lägger upp lektioner super bra. Det är inte alls enformigt, utan du kommer med olika uppgifter vilket gör att det blir mycket roligare!"/Ida före detta elev  

Klicka här för att läsa fler!